2009.07.26. 19:47| Szerző: malta

Ezt le akarom jegyzetelni :)

Voltunk a Mediterraneo Marine Parkban. Ez egy csúszda park egyik részben, másik részben pedig egy szórakoztató park. Van papagáj, fóka és delfin show. Vannak hüllők, játszóterek, stb.

Alapból nem szeretem a cirkuszokat, azt meg főleg nem, hogy azért taetják az állatokat, hogy szórakoztassák a népet. Szóval kicsit fenntartással közeledtem ezek felé. A papagájshow nem volt semmi különös, jó volt, nem sokat kínlódtak az állatok, mert az egész kb 20 perc volt. Látszott, hogy a csaj szereti őket. :)

A delfin show miatt jegyzetelek. Szóval megkezdték a cirkuszt, ott is látszott, hogy nagyon szeretik a delfineket az idomítók, állaandóan puszilgatták őket :)

Kb a műsor közepén a delfinek nem engedelmeskedtek és ez az ami nagyon tetszett, nem az volt, hogy jó, addig próbálgatták, míg valamire aztán hallgattak, csak hogy szórakoztassanak minket, hanem kimentek az edzők, még a látókörükből is, teljesen kivonultak, és hagyták, hogy a delfinek eldöntsék, mit szeretnének. Akarnak e showműsort vagy sem. Szóval elvonultak, és a delfinek ott úszkáltak a medencében és el kezdtek ugrálni egy idő után, vagyis úgy döntöttek, hogy játszanak, szal visszajött a két edző és folytatták a műsort. Közben elmondták, hogy mint a gyerekek, a delfinek sem mindig engedelmeskednek, és ilyenkor hagyják őket, hogy döntsenek, szal lehet, hogy vége a műsornak. Este is megnéztük a showt, és akkor volt kedvük végig :))

Nah ezt a jó pontot akartam ide felvésni. Ezekért a delfinekért nem kell aggódni, jó soruk van, nem kínozzák őket.

 

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maltanvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr271269742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása