2009.06.12. 14:05| Szerző: malta

Nem tudom mennyire leszek elfoglalva a hétvégén, terveim szerint eléggé, úgyhogy most írok :)

Natalyanak végre meg van a 6.0s eredménye, ami kellett neki az Egyetemhez itt Máltán, szal ő most boldog :)) Ettől függetlenül még jön velem kétszer vizsgázni :))

Beigazolódott az, hogy Barry nem sok mindenre volt jó, ugyanis pár nappal a vizsga előtt kiderült, hogy gyakorlatilag esélye sincs senkinek sem átmenni a vizsgán. Ez ránk nem vonatkozik,  mert mi "csak" felsőfokot csinálunk és mi gyakoroltuk a teszteket, de a többiek elég siralmasan állnak. És már nincs túl sok idő. Sajnálom őket, mert tényleg lett volna idő rá, hogy gyakoroljanak, mint más tanár, legalább 8-10 tesztet megírat vizsga előtt. Barry eddig egyet sem! Tegnap volt az első, de csak olvasás-szövegértés, és hát mindenki megbukott, illetve Elske nem. Ő épp hogy átment. És ez a legkönnyebb az összes közül!!!! Nem voltak boldogok ma. Ja és ma mit csináltunK? Mikor is 3 hónappal ezelőtt hulla fááradtak voltunk mert annyi mindent csináltunk, meg teszteltünk, ma semmit nem csináltunk. Na jó, volt 15 perc érdemi munka, ami a szóbeli vizsgánkat segítheti, és ennyi. 3 óra alatt !!! Nah, no comment.

Leestem a lépcsőn ma óra után. Az utolsó lépcsőfokon megcsúsztam és teljes erőmből hanyatt vágódtam. Szerencsére nem tört el a derekam, remélem nem is repedt meg a csontom. Eléggé fáj, és most hogy kicsit megpihent még jobban fáj, nem tudom mi lesz holnapra. :( Még a karom is megütöttem, de az nem vészes, max kicsit bekékül.

Megvettem az egyik vizsgatesztes könyvet, amit még nem csináltunk végig (kivéve a magnóhallgatást), mert Barrytől esélytelen lett volna kérni, amilyen tempója van, Greget meg nem akartam megkérni, bár lehet nekem is megcsinálta volna, de Natalya az összekötőnk, szal inkább megvettem a könyvet.

Egyik napról a másikra tele lettem pókokkal :(((( Elég idegesítő, nem tudom mit csináljak!

Szorítsatok jövő héten!!! :)))

A menetrend: hétfőn délután 4 óra nemtom hány perckor (4-5 között) lesz a beszéd vizsga. Szerdán reggeltől az összes többi kb délután 3ig. Szükségem van sok szerencsére és pozitív gondolatra. Köszönöm! :)))))

 |   | 4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://maltanvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr811180987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kamerun 2009.06.12. 19:59:32

Nagyon szorítunk Neked. Ügyes csajszi vagy megtudod csinálni.
Amikor azt mondjuk, hogy "Kéz- lábtörést a vizsgához..." azt nem komolyan gondoljuk, úgy hogy azt nem kell szó szerint érteni és véghez is vinni. Puszi :)

malta 2009.06.13. 09:52:55

Köszi! De jókor szólsz, előbb kellett volna mondanod, akkor nem próbálkozok :))))

ikonzs 2009.06.13. 12:55:18

Nagyon szoritunk és bizunk:))) Egy nagy kalappal.....:)))
süti beállítások módosítása